Bozótírtás- 1
Bozótírtás- 2

Bozótírtás – Legelőtisztítás

Bozótos ,cserjés területek, legelők, telkek szántók tisztítását vállaljuk.

Magyarországon az állattenyésztés csökkenésével, a felhagyott legelők fenntartása gondot okoz a tulajdonosának. Ennek eredményeképpen a erősödött a fás szárú növényzet (bozót és cserje) ezen a területen, ami az állattartó gazdáknak gondot okoz.

A legelők újrahasznosításához eltávolítjuk a fás szárú növényeket, megoldjuk azok aprítását és elszállítjuk, ami által újra hasznosíthatóvá válik a terület.

Bozótírtás- 3

Általában az időhiány az oka annak, hogy az adott terület nemhogy elgazosodik, hanem a természet visszahódítja azt. Ezeken a földeken megjelennek először a cserjék, végül a keményfák, de egy akácos mellett, az akác gyökérsarjak is megjelennek már az első időszakban.

Keressen minket, segítünk megoldani a problémát!

A több éve gondozatlan területek – legyen szó bármilyen területről – igen nagy gondot jelent a tulajdonosának, de amikor egy esetleges eladás mellett döntünk, szinte lehetetlennek tűnik a terület kitisztítása, hiszen már egy őserdőhöz hasonlit.

R

Az adott földterület megszépítéséhez már elégtelen egy fűnyíró, vagy egy fűkasza, speciális szakértelem és megfelelő gépparkra van szükség. Értékesítésnél előnyt jelent, ha terület szépen rendezett, és karbantartottnak tűnik.

Call Now Button